Digital annonsering

Digital annonsering via sociala medier som Facebook och Instagram eller sökmotorer som Google är ett mycket snabbt och effektivt sätt att få besökare och nya kunder till din webbplats, eller påminna de du har om att du finns.

Kontakta oss

Sociala medier

Genom annonsering på sociala medier kan du nå nya personer inom din målgrupp både för att skapa konverteringar och varumärkeskännedom. Vi hjälper dig med strategi, produktion och optimering av kampanjer.

Läs mer om Sociala medier

Google

Genom att annonsera på sökmotorer som Google kan du nå dina potentiella kunder när de letar efter precis det du har att erbjuda. Vi hjälper dig med strategi, produktion och optimering av kampanjer.

Läs mer om Google

Digital annonsering ger snabba och mätbara resultat. Vi hjälper dig att komma igång eller att förbättra din pågående annonsering.

Det finns flera typer av annonsformat som textannonser, bildannonser, videoannonser etc.

Olika annonser och annonsformaten är bra på olika sätt beroende på vilken målgrupp du vill nå ut till och var kunden är i köpresan.

Att välja rätt typ av annonsering.

Det går alltid att spendera pengar på annonser men för att det ska vara effektivt och lönsamt krävs en genomtänkt strategi. Det handlar om att nå rätt personer vid rätt tidpunkt. Eftersom du betalar för annonsen vill du att den ska synas vid rätt tillfälle så att personen som ser den eller engagerar sig i den faktiskt är en potentiell kund.

Vilken eller vilka typer av annonser du väljer är även beroende av vilket mål du har med annonseringen. Är det att sälja produkter eller kanske att sprida varumärkeskännedom?

Det är mycket att tänka på gällande annonsering men vi hjälper dig gärna!

Digital strategi.

Det är mycket att tänka på gällande en digital strategi och för att så ett bra samspel mellan de olika kanalerna. En väl genomarbetad digital strategi kan skapa just det samspelet mellan olika digitala kanaler.

Digital strategi

Digital Annonsering

Vi hjälper dig!

Kontakta oss