Kontakt

Vi finns alltid på 0701450361 och på hej@leit.se.

Göteborg

I Göteborg sitter vi med våra systerbyråer Hoy och Oh No Gravity på Fjärde Långgatan 5 – precis vid Järntorget.

Fjärde Långgatan 5

Stockholm

I Stockholm sitter vi med våra systerbyråer Hoy och Oh No Gravity på Riddargatan 4 – precis vid Östermalmstorg.

Riddargatan 4

Jonas Larsson, SEO & CEO

Johanna Eriksson, Digital Marknadsförare

Jolin Fredriksson, Digital Marknadsförare

Jonas har jobbat med digital marknadsföring de senaste 12 åren, både som frilans och på digitala byråer. Han tycker att organisk synlighet och trafik är enormt motiverande och är alltid på jakt efter nästa #1 för våra kunder och våra egna projekt.

LinkedIn
Mejla

Maja Åfeldt, Digital Marknadsförare


Maja har kompetens inom både annonsering och SEO och erfarenhet av att driva dessa kanaler på stora sajter från sitt tidigare jobb på Studier.se.
Hon är dessutom grym på copy för både annonser och landningssidor.
LinkedIn
Mejla

Johanna är mångsidig nog att kunna hantera både SEO-projekt, sökmotorannonsering och annonsering på sociala medier. Med en bakgrund som ekonom är hon noggrann och strukturerad – viktigt även när det kommer till att bygga digitala kampanjer.

LinkedIn
Mejla

Mathias Flodin, Account Manager


Mathias har stor erfarenhet av att driva digitala projekt inom både webb, film och marknadsföring. Han är en mycket social person och grym på att skapa och upprätthålla bra kundrelationer. Mathias är också styrelseordförande i Leit.

LinkedIn
Mejla

Jolin kommer från utbildningen Digital Marketing Specialist på IHM och var en självklarhet att anställa efter genomförd praktik. Hon är en wizard på både digital marknadsföring men också bildredigering och videoredigering vilket är en kanonbra kombo i många av våra projekt.

LinkedIn
Mejla

Har du kunskap och erfarenhet inom SEO, SEM, Paid social eller något annat inom digital marknadsföring? Just nu har vi ingen ledig tjänst ute men om du är nyfiken på oss och vill visa ditt intresse har du möjlighet att skicka en spontanansökan till oss.

Mejla