Om Leit

Leit är en byrå i Göteborg som jobbar med digital synlighet genom både organisk och betald marknadsföring med fokus på strategi, produktion och utbildning.

Kontakta oss

Vi har erfarenhet och kompetens för att genomföra både stora och små digitala marknadsföringsprojekt med fokus på resultat – kortsiktigt och långsiktigt.

Vi jobbar med data – och med det menar vi datadrivet. Vårt mål är att få ditt företag att synas online för att hjälpa er att växa. Data kan låta trist men med data som grund kan vi jobba väldigt kreativt för att få er företagskänsla och tonalitet att synas under hela kundresan. Vi tror på transparens och att dela med oss av så mycket kunskap som möjligt – både för det långsiktiga resultatet och den långsiktiga relationen. Alla case är olika och därför har vi inga färdiga paket utan utgår från vad just ditt företag behöver.

Vilka vi är

Jonas Larsson, SEO & CEO

Johanna Eriksson, Digital Marknadsförare

Jolin Fredriksson, Digital Marknadsförare

Jonas har jobbat med digital marknadsföring de senaste 12 åren, både som frilans och på digitala byråer. Han tycker att organisk synlighet och trafik är enormt motiverande och är alltid på jakt efter nästa #1 för våra kunder och våra egna projekt.

LinkedIn
Mejla

Maja Åfeldt, Digital Marknadsförare


Maja har kompetens inom både annonsering och SEO och erfarenhet av att driva dessa kanaler på stora sajter från sitt tidigare jobb på Studier.se.
Hon är dessutom grym på copy för både annonser och landningssidor.
LinkedIn
Mejla

Johanna är mångsidig nog att kunna hantera både SEO-projekt, sökmotorannonsering och annonsering på sociala medier. Med en bakgrund som ekonom är hon noggrann och strukturerad – viktigt även när det kommer till att bygga digitala kampanjer.

LinkedIn
Mejla

Mathias Flodin, Account Manager


Mathias har stor erfarenhet av att driva digitala projekt inom både webb, film och marknadsföring. Han är en mycket social person och grym på att skapa och upprätthålla bra kundrelationer. Mathias är också styrelseordförande i Leit.

LinkedIn
Mejla

Jolin kommer från utbildningen Digital Marketing Specialist på IHM och var en självklarhet att anställa efter genomförd praktik. Hon är en wizard på både digital marknadsföring men också bildredigering och videoredigering vilket är en kanonbra kombo i många av våra projekt.

LinkedIn
Mejla

Vi söker löpande efter nya talanger inom digital marknadsföring för att få vårt team att växa och bredda vårt utbud. Har du kunskap och erfarenhet inom SEO, SEM, Paid social eller något annat inom digital marknadsföring?

Skicka in en spontanansökan till oss!

Pro bono

Vi på Leit arbetar gärna med pro bono-projekt inom digital marknadsföring när vi har möjlighet.

Läs mer om hur vi arbetar med Pro bono!

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss.