Spontanansökan

Digital marknadsförare

Vi söker löpande efter nya talanger inom digital marknadsföring för att få vårt team att växa och bredda vårt utbud. Har du kunskap och erfarenhet inom SEO, SEM, Paid social eller något annat inom digital marknadsföring? Skicka in en spontanansökan till oss! 

Roll

Digital marknadsförare

Främsta arbetsuppgifter

SEO, SEM och Paid social

Plats

Göteborg

Bli en del av vårt team! Skicka CV och personligt brev till hej@leit.se med ”Spontanansökan” som ämne så hör vi av oss.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning inom digital marknadsföring och/eller minst 3 års erfarenhet inom branschen.

Du är en kreativ person som alltid jobbar datadrivet med en ambition att hitta den bästa lösningen för ett framgångsrikt projekt. Du är serviceorienterad och van vid kundkontakt.

Du har jobbat i verktyg såsom Google (Ads, Analytics, Tag manager),  Meta Ads, LinkedIn Ads, WordPress och liknande.

Sist men inte minst så har du ett positivt mindset och är nyfiken på att lära dig nya saker!

Vilka är vi?

Leit är en digital marknadsföringsbyrå som startade år 2020. Idag är vi är ett litet men väldigt sammansvetsat team på tre personer som jobbar tätt ihop i alla typer av projekt.

Vi erbjuder tjänster inom SEO, SEM och Paid social där vi exempelvis gör sökordsanalyser, strukturförslag, startar upp och hanterar Google Ads konton, driver kampanjer på sociala medier för både konvertering och varumärkesbyggnad med mera!

På Leit är vi väldigt måna om våra kunder och vår leverans men framförallt måna om att skapa en trivsam arbetsmiljö. Vi strävar efter en företagskultur som består av bra samarbete, ett lagom högt tempo, roliga aktiviteter, många skratt samt en och annan fredagsöl!

Vårt kontor ska vara en plats där man kan trivas och ha de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb. Ibland jobbar vi även hemifrån när livspusslet kräver det eller om man bara vill ta en sväng till sommarstugan och jobba därifrån.

Förutom oss som jobbar på Leit så har vi ungefär 25 kollegor till som jobbar på våra systerbolag Hoy och Oh No Gravity! Vi tre delar kontor på Fjärde Långgatan i Göteborg där vi gemensamt anordnar After Works, frukostar och andra aktiviteter ihop.

Spontanansökan

Låter detta som ett jobb som hade passat dig? Skicka CV och personligt brev till hej@leit.se med ”Spontanansökan” som ämne så hör vi av oss!

Kontakta oss