Dela ett konto på Google Analytics

Google Analytics är Googles verktyg för webbanalys som nästan blivit standard för alla webbplatser. Det är gratis och har otroligt mycket användbar data. För att dela ett Google Analytics-konto kan du följa vår guide här.

Läs mer

Dela ett konto på Google Search Console

Google Search Console är ett mycket kraftfullt verktyg när man jobbar med sökmotoroptimering. I den här guiden går vi igenom hur man delar med sig av ett konto på Google Search Console – till exempel med en byrå man jobbar med.

Läs mer

Dela ett Google Ads-konto

Google Ads är Googles annonsverktyg och det är där man hanterar kampanjer för sök, display YouTube osv. Om du vill dela med dig av access till ett Google Ads-konto kan du följa vår guide.

Läs mer

Dela ett Google Tag Manager-konto

Google Tag Manager är Googles verktyg för att på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt få spårning och skript på plats på din webbplats. Om du vill dela access till GTM kan du följa vår guide här.

Läs mer

Fyra anledningar till att du inte syns på Google

Att synas högt upp i Googles sökresultat är ingen självklarhet och det finns några saker som många inte vet om.

Läs mer

Dela ett Facebook Ads-konto

I Facebook Business kan man annonsera både på Facebook och Instagram. Vi går igenom hur du får och ger access till ett Facebook Ads-konto samt hur du lägger till personer och en sida.

Läs mer